Spar op til 50% i vores lagersalg!

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer foretaget på Neighbour, såfremt ikke andet er skriftligt aftalt.

Pris og betaling

Alle priser er i danske kroner inkl. moms.  På Neighbour er der mulighed for at betale med MobilePay, Visa, Dankort samt Mastercard.

Rabatkoder

Rabatkoder kan ikke kombineres med andre tilbud og der kan kun benyttes en rabatkode pr. ordre. 10% rabat ved tilmelding af nyhedsbrev kan ikke bruges i forbindelse med andre rabatkoder.

Levering

Vi tilbyder gratis* fragt ved køb for minimum 399 kr i Danmark. Levering sker via GLS Pakkeshop eller Danske Fragtmænd. 

GLS PakkeShops

Afhent din nærmeste GLS pakkeshop.  

Du modtager en e-mail eller SMS når pakken er på vej til dig, og igen når pakken er klar til afhentning på det valgte afhentningssted. Medbring billedlegitimation samt pakke ID.

Levering af møbler

Leveringen af møbler finder sted med fragtmænd fra Danske fragtmænd. Leveringen er til kantstenen. Efter et køb af møbler vil vi kontakte dig med nærmere information  angående levering. 

Retur

Vi yder 30 dages fuld returret fra den dag du modtager varerne. Varerne skal returneres ubrugte, i original emballage og i samme stand som ved modtagelsen. Når vi har modtaget varerne og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt refundere købs beløbet til din konto. Du skal selv afholde de omkostninger der er forbundet med at returnere varerne. 

Reklamation

Neighbour yder 2 års reklamationsret.