Fri fragt ved køb over 199,-

Bæredygtighed

Neighbour 

Neighbour er et univers med smukke feminine accessoires. Vores sortiment skabes løbende af tidens farver og trends og bliver inspireret af årstidernes mange farver. Vi skaber tidsløse feminine accessories med fokus på kvalitet. Vi begrænser vores produktion, og producerer løbende i takt med efterspørgslen. Dette gør vi for udelukkende at bruge ressourcer, på produkter der bliver solgt. 

VI finder løbende miljøvenlige tiltag til både vores produktion, emballering af produkter samt forsendelse af ordre.

Neighbours hårklemmer har løbende udviklet sig, og på nuværende tidspunkt benytter vi udelukkende materialet cellulose acetat. Dette materiale er et materiale der består af genanvendelige materialer. Det stammer derfor primært fra biologisk nedbrydelige og naturligt forekommende materialer. Dette materiale er derfor mere miljøvenligt, end ved brug af akryl. En anden fordel ved cellulose acetat er at det er et stærkt materiale, med en god holdbarhed. Hårklemmerne er uden nikkel og klemmemekanismen er stærk. 

Forsendelse

Vi udvikler konstant vores forsendelsesmetode, for at begrænse vores miljømæssige aftryk. Vi har droppet at benytte bobleplast. Dette har vi gjort efter at have testet forsendelser uden, uden at opleve problemer.

Vores forsendelseskasser er FSC cerificeret. FSC-mærket (Forest Stewardship Council) er en garanti for træ, du kan købe med god samvittighed. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. FSC-mærket garantere yderligere at der tages hensyn til skovens biologiske mangfoldighed samt at arbejdere får uddannelse, sikkerhedsudstyr og en rimelig løn.  

Vi gør vores bedste for at minimere vores aftryk på vores smukke planet​. Mener du, at der er noget, vi kan gøre bedre? Så send os en besked på info@neighbour.dk. Vi tager glædeligt imod gode råd!