Umage

by Alberte Borreskov Larsen

Powered by Urban Nature!

Hjertet banker – blodet suser - Pulsen stiger - Tankerne kredser ……. Serotonin, oxytocin og dopamin! Kærlighed, lyst og passion! Vi elsker Umages flotte produkter! For hos Umage fører de den skandinaviske designhistorie ind i fremtiden. De kombinerer æstetik, simplicitet og funktionalitet og tilfører det et eftertænksomt håndværk med omtanke for miljøet. Resultatet er eksklusive designs med vægt på bæredygtighed.
Umage er rolige visuelle linjer og en ny tilgang til den ellers strikse lineære tankegang i den nordiske designs historie. Vi hos Neighbour kan rigtig godt lide det! F.eks. fjerlampen EOS. Vi er vilde med den lampe. Den har et så fint og blødt udtryk, man får lyst til at røre ved den. EOS lampen er feminin og kan bløde det lidt rå plankebord op eller den kan bruges på det søde børneværelse eller soveværelse og udtrykket bliver et helt andet.
 

Lyset er blødt og hyggeligt og får børn som voksne til at føle sig godt tilpas. Den kan hænge ned fra loftet, men du kan også sætte den på ben, og så er det pludselig en bordlampe eller gulvlampe. Super smart. Lamperne findes i flere størrelser.Alle lamper pakkes i små, stilfulde gaveæsker, som fylder mindst muligt for at optimere logistikken og mindske opbevaringspladsen og transportomkostningerne. Det gør også deres designs tilgængelige og overkommelige i pris. I processen minimeres samtidig CO2 aftryk på planeten og maksimerer den etiske forpligtelse til bæredygtig ansvarlighed.

Umage blev stiftet i 2008 og har siden vokset år for år. Vi hos Neighbour er stolte af at få lov til at være med på Umages rejse. Det som kendetegner Umages produkter udover at de er flotte og af høj kvalitet, er den funktionalitet som alle lamperne har.

Vi skal gøre opmærksom på at alle lamper leveres uden pære, ophæng og ben.

Alle Umage lamper leveres fragtfrit.

Rene linjer og smukt håndværk. Dansk design i nyt lys. Hos Umage er historien naturen og den kreative gnist der tænder alle deres designs. Historien er også gemt i farver, former, teksturer og mønstre. Det er slående kontraster og ligheder, lys og mørke, skygger og rum, natur og skabelse. Designene har rødder i de nordiske landskab men med byen i midtpunktet som det pulserende København. Herfra kommer inspirationen som et mix mellem natur og by. Med inspiration fra de nordiske have og strande, de fredfyldte skove. Træer, bølger, muslinger, blomster og planter og sæsonens skiften. I hver af Umages designs ser man dette. F.eks. fjerlampen EOS som minder om en sky eller en blød og smuk fugl, eller den smukke nye lampe Aluvia der er formet som blade, men med et råt touch i aluminium. Lampen er både hyggelig, rå og raffineret. Eller lampen Carmina som leder tankerne hen på bølger som former sandet på de smukke kyster som omgiver Danmark

Se et udpluk af Umages's fantastiske sortiment!


Nyhedsbrev

Få tilbud og nyheder som den første

Tags:

Leave a comment