Fri fragt ved køb over 199,-

NovaSolo

Mød NovaSolo

NovaSolo er design og produktion af indendørs møbler. NovaSolo er historien om en ung mand som påbegyndte en verdensomspændende rejse med intet andet end to hjul. Han drog mod øst og mødte verdens største øhav og har ikke forladt Indonesien siden. 

Bliv inspireret med denne lille film, hvor du kan se et udpluk af NovaSolo´s møbler, og læs nedenfor om deres møblerKurvemøbler - WICKERWORKS COLLECTION Håndflettede kurvemøbler i Rattan. Stolene er produceret i Indonesien. Her er der stole til alle formål. Et rattanmøbel giver en rar fornemmelse. Wickerfletningen er komfortabel og bringer dig tættere på naturen. Mange forskellige stole som typisk bliver brugt i rum hvor vi slapper af. Det kan være i soveværelset i spisestuen eller i hjørnet i soveværelset. Det føles næsten som et skønt kram når man dykker ned i en af de store lænestole med en tilbagelænet ryg - lænestole der handler om både komfort, godt håndværk samt et flot møbel. I de fleste af kurvestolene medfølger hynden.

 Halifax 

Halifax fører vores tanker hen på det franske landsted. Halifax har et omfattende sortiment af til spisestuen, stuen eller soveværelse. Alle møblerne er designet med flotte detaljer. Træet er nøje udvalgt. Alle møblerne bliver samlet i hånden, for at sikre at kvaliteten er i orden. Ordet er 'detaljer'. Hvor skal vi begynde? Ethvert møbel i Halifax Contrast kollektionen har en klassisk silhouette der har en støbt sokkel i bunden og gesims i toppen. Antikken findes i de traditionelle, koppe-formede håndtag og knopper med matchende bolte der er synlige. Og så er der det gammeldags panelarbejde og affasede skuffefronter. I 1818 købte en ung mand, Jean Louis Richard Pillivuyt, en gammel murstensfabrik i en landsby i Sancerre regionen. Ikke for at producere mursten, men for at bruge den nye teknologi til at producere porcelæn
.

I nogle af kommoderne er skuffer og skabe udskiftet med slidstærke, let tilgængelige rattan kurve. Funktionelt og samtidig giver det møblet et hyggeligt og romantisk udtryk. Der er et stort udvalg i skænke og vitrineskabe som kan anvendes f.eks. til opbevaring i spisestuen eller i stuen. Det er også rigtig hyggeligt på børneværelset og især de varianter med kurvene. Her kan gemmes alt det legetøj som normalt hurtigt kommer til at ligge og rode. I entréen er det også praktisk da der her kan gemmes huer, vanter og nøgler af vejen. VI kalder det ”et hvor som helst design”.

Til de små rum Skænke behøver slet ikke at være store og klodsede. Har du en mindre bolig hvor pladsen er trang så se de helt små design som gør det muligt at have et flot og brugbart møbel på trods af pladsen, men stadig opnår du det her hyggelige look. Ideelt er møblerne også i sommerhuset. Her vil såvel kurvemøblerne samt Halifax virkelig kommer til sin ret.

Hygge kollectionen er møbler i solid teak træ med en naturlig overfladebehandling. Når du har et konsolbord i dit hjem, undrer du dig over hvordan du har kunnet leve uden et. Ikke nok med det giver dig mulighed for at fremvise en vase, lampe eller et kært ornament, så kan det også blive stedet du har de essentielle ting i hverdagen – om det så er nøgler eller en notesblok og blyant. Skuffer der giver kontrol over uorden…. ☺

Et sofaboard kan slå tonen an i hele din stue. Hygge bordet har en bonde stil med trædrejede ben og skrå kanter men er lidt mere moderne takket være den naturlige rå overflade. Hygge skrivebord design er præget af klassiske detaljer fra tongue and groove paneler til de Victorianske paneler og ikoniske trompetben. Med skufferne er der rigeligt med opbevaringsplads til at holde bordet fri for rod og nydelig nok til at bruges som skrivebord i stue og soveværelset.

Hos Neighbour sælger vi alle NovaSolos møbler. De fleste af møblerne er på lager hos NovaSolo og kan derfor leveres inden for 10 arbejdsdage. Du er velkommen til at sende os en mail på info@neighbour.dk og forhøre dig om konkrete leveringstider. Alle møbler fra Neighbour leveres gratis hjem til dig, hvilket gør det nemt at handle møbler hos os.

SE HELE SORTIMENTET FRA NOVASOLO

 HER 

Skriv kommentar