⭐️KLIK&HENT - få yderligere 15% rabat, hvis du selv afhenter. Brug koden KLIK2021 ⭐️

Lemus

by Alberte Borreskov Larsen

Lemus - Lyd og Design i ét

Lemus er lyd og design smeltet sammen i en flot symbiose. Lemus er meget mere end en højttaler. Vi hos Neighbour er stolte af at have indgået et samarbejde med danske Lemus.

Lemus er; the future sound of HOME, men det er mere end det. For udover kollektionen HOME har Lemus også mindre højttalere. Højtalere der kan stå i hjemmet, på kontoret, eller tages med "on the go". 

Når to mødes og sammen skaber noget smukt med respekt for hinanden så opstår sød musik. De gør hinanden smukke og unikke. De får hinanden til at blomstre og én plus én bliver pludselig tre. Dette er tilfældet med Lemus. Lyd og design er her smeltet sammen i en flot symbiose. Lemus er meget mere end en højttaler.

Vi hos Neighbour er stolte af at have indgået et samarbejde med danske LEMUS. Med Lemus vil vi ændre måden vi tænker lyd ind i vores hjem, og med den seneste kollektion; Lemus HOME, bliver lyd integreret i smukke danskdesignede møbler til hjemmet. Her bliver der plads til alles behov, både dem der vil have suveræn HiFi-lyd og til dem der ønsker den rene og nordiske stil.

Et TV bordmed indbygget HiFi højttalere, designet til at skabe en fantastisk lyd og samtidig er det et smukt møbel i din stue. Så glem de store og klodsede højttalere eller grimme subwoofers. Her har vi smukt design med et formål. Alt du behøver for en perfekt lydoplevelse. De innovative lydmøbler er banebrydende design, og vi tror at med det vil Lemus nå sin mission om, at blive førende leder indenfor integreret designlyd til hjemmet. Lemus er; The future sound of HOME, men det er mere end det. For udover kollektionen Home har Lemus også mindre højttalere. Højtalere der kan stå i hjemmet, på kontoret, eller tages med on the go. 

Lemus Vintage iøjenfaldende design er resultat af en designproces, gearet til at passe ind i det nordiske signaturhjem, men på samme tid, at levere den gode lyd til hjemmets, store som små, rum.

Lemus Vintage er designet i eksklusivt ægte italiensk skind, hvilket gør hver eneste trådløse højtaler unik i sit udseende. Du vil opleve hvordan skindet kun bliver flottere med tiden. Vintage fås i to modeller; sort skind med kobber front eller den klassike vintage i brun skind. Form, funktion og design, er hvad der kendetegner Lemus Vintage. Den er en evolution af den klassiske stereo og ægte innovation indenfor lyd. Lemus Vintage er en trådløs bluetooth højtaler der performer uanset hvor du er, og hvor du placerer den.  

emus Sia er lillesøsteren til Lemus Vintage. En lille charmerende højttaler i høj kvalitet med fokus på stilsikkert design. Lemus Sia er designet til de nordiske hjem, og passer perfekt ind derhjemme eller når du skal på picnic, på stranden, eller på kontoret. Den er formet som en chick dametaske i flotte moderigtige farver, og med håndtag i ægte skind, hvorfor Lemus Sia er nem, at tage med på farten.

Der er indbygget Bluetooth, så du er nemt forbundet. Fås i tre varianter; Rose Gold, Silver blue (baby blå) eller sort. Pynter både på reoleneller i hånden, den er bare så sød!

Lemus EarSound Pro er den nyeste i serien af øretelefoner. Med den nyeste Bluetooth 4.2 og HD Stereo Sound, vil du aldrig have lyst eller behov for at bruge andet. Med indbygget mikrofon og noise cancelling teknologi, er Lemus EarSound pro perfekt både til fysisk aktivitet og dagligt brug. Perfekt til løbeturen så man slipper for at ledningen hele tiden er i vejen, eller når man bare har brug for armene til at holde sin smartphone. Ligeledes medfølger der en batteriboks til opladning, se alle detaljer på de lækre EarSound Pro her.


SE HELE SORTIMENTET FRA LEMUS 


HER

Tags:

Leave a comment